Magyar Falu Program - „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására”

 

Projekt címe: „Eszközbeszerzés belterületi közterület karbantartására Sopronhorpács községben”

Kódszáma: MFP-KKE/2019.

Projekt azonosítója: 3019442852

Kedvezményezett:                           Sopronhorpács Község Önkormányzata

                                                         9463 Sopronhorpács, Fő utca 14.

A projekt megvalósítási időszaka:   2019.12.31. – 2020.12.31.

A szerződött támogatás összege:    11 781 790 Ft

A támogatás mértéke:                   100 %

 

 

Sopronhorpács Község pályázatot nyújtott be közterület karbantartására alkalmas eszköz beszerzésére. A pályázat keretein belül egy ISEKI TXG 237 kompakt traktor került
beszerzésre.

Sopronhorpács Község Önkormányzata a pályázat által célul tűzte ki a közterületek ég szélesebb körben történő karbantartását. A megvásárolt eszköz által a járdák, kisebb utak, közterületek még könnyebben kerülhetnek tisztán tartásra, karbantartásra, illetve télen, ha sok hó esik, egyszerűbbé teszi a területek letakarítását. Az Önkormányzat eddig nem rendelkezett hasonló közterület karbantartására alkalmas traktorral, csupán fűnyírótraktorja volt, mely nem alkalmas minden, jelen eszközzel megcélozni kívánt közterület karbantartó munkálatra. A pályázat keretében megvásárolt traktor rendelkezik komfort fülkével, bázis hidraulika szettel, has alatti kaszával, fű- és lombgyűjtő tartállyal, szárzúzóval, illetve pályázaton kívül rendelkeztünk már egy felszerelhető hótoló lapáttal, mely a traktorhoz fog tartozni. A jövőben minden tereprendezési munkálatot meg fog könnyíteni a beszerezni kívánt traktor, mellyel még szebbé, élhetőbbé, és tisztábbá tudjuk varázsolni a község közterületeit.

Köszönjük a Magyar Államnak és Barcza Attila Országgyűlési Képviselőnknek a támogatást!

Ez a weboldal kizárólag a technikai működéshez használ cookie-t, a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy cookie-t helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.
Elfogadom Nem fogadom el